Ето ги българките, избрани от Анита Мейзер за конкурс в САЩ

Стил
17:57 - 28 Април 2021
5281
Ето ги българките, избрани от Анита Мейзер за конкурс в САЩ

Новоназначеният директор на конкурсите “Mrs / Miss Summit International “ Анита Мейзер обяви имената на българките, които ще участват в международните конкурси в Лас Вегас през юли. Ромката, която излежа присъда за убийството на мъжа си - културиста Николай Димов, официално представи част от българките, които ще се борят за титла в град на хазарта. 

„Обявявам ви първата представителка на България за конкурса MRS Summit International, който ще се проведе на 16/07/21г - Десислава Йончева, която е родена на 06.04.1990 в град Перник.

Завършила е “Счетоводство и контрол” в Стопанска Академия “Д.А.Ценов”-Свищов. Живяла е 7 години в столицата Вашингтон, а от малко повече от година пребивава и работи в Лас Вегас. Наскоро приключи обучение в Real Estate school (продажба на недвижими имоти).

Занимава се с онлайн покупко- продажба на международна валута и е сертифициран треньор на “lounge and cocktail servers” в “Landry’s corporation “.

Хобито ѝ е да пътува, да посещава различни туристически дестинации, да се запознава с хора от различни култури. Пеенето е нейна голяма слабост. Каузата ѝ за превенция тормоза и домашното насилие над жени и деца е тази, която тя иска да популяризира чрез титлата си. Стискайте и палци да спечели короната и да ви направи горди с нейното представяне. Успех Деси.“, завършва представянето Анита.

Втората българка, която ще се яви на конкурса също се казва Деси:

„Представям ви българката която ще краси сцената на международния конкурс Miss Summit International. Първата Miss Bulgaria Summit се казва Десислава Николова. Родена в град Пловдив на 16 Юли 1986, по съвпадение точно на тази дата ще бъде проведен конкурса . Завършила е Аграрния университет в Пловдив. В момента живее в Чикаго , собственик е на козметична компания за здраве и красота Мytiande. Деси е упорита, умна и амбициозна млада дама. В момента помага в няколко благотворителни каузи. Вярвам, че ще представи България достойно на тази международна сцена и ще има вашата морална подкрепа. Стискайте палци всички българи по Света. Успех Деси“, пожелава организаторката, която се прочу у нас с участието си на конкурса „Мисис Свят“ през 2014 г.