Ето го агресивния шишко, плашил ген. Мутафчийски със смърт

Крими
18:10 - 08 Юни 2020
4822
Ето го агресивния шишко, плашил ген. Мутафчийски със смърт

Силно застрашен от COVID-19 кюстендилец, живеещ в Пловдив, е отправял заплахите за смърт срещу началника на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. Миналата седмица стана ясно, че той е привлечен като обвиняем по чл. 144 от Наказателния кодекс за закана спрямо длъжностно лице или представител на обществеността. 

29-годишният Владислав Стоилов, който е силно затлъстял, което го отвежда в една от най-рисковите групи за развитието на коронавирусната инфекция, бил пристрастен към социалните мрежи и макар да работел на пълен 8-часов работен ден като мотокарист във фирма за производство на европалети, той непрекъснато "спамел" из групите. 

Освен това от профила му във фейсбук се вижда, че обича и чашката, а строените бутилки с алкохол на масата за хранене са ежедневие. 

От обвинението стана ясно, че той е писал на ген. Мутафчийски: „Прати ми пари, че ще те погубя", заради което може да отнесе цели 5 години затвор, както му отрежда Наказателният кодекс. Пак от фейсбук обаче се вижда, че той явно е под домашен арест, защото не спира да публикува и към днешна дата "забавни" постинги.