Ето го имението на Филип Плейн за над 250 млн. (Галерия)

Стил
14:59 - 05 Октомври 2020
15310
Ето го имението на Филип Плейн за над 250 млн. (Галерия)

Погледнато отстрани, изглежда така, сякаш Филип Плейн има всичко, за което един човек може да копнее в този живот - собствен бизнес, утвърдено име, купища пари и красива жена до себе си... Истината обаче е, че едва наскоро дизайнерът успя да сбъдне може би най-голямата си мечта, която преследва в продължение на повече от две десетилетия. Преди няколко дни той се похвали в личния си Инстаграм акаунт, че съвсем скоро ще завърши строежа на величественото си имение, разположено сред живописните хълмове на тузарския квартал в Уестсайд - Бел Еър, Лос Анджелис, където живеят редица филмови звезди.

Ето какво пише в своя профил Плейн:

"Всичко започна с една мечта, когато бях 16-годишен! 26 г. по-късно виждам как тя се сбъдва! Купих този парцел през 2014 г. Първоначално той е бил собственост на пилота, кинопродуцент, предприемач и плейбой Хауърд Хюз. Ако искате да разберете повече за живота му, можете да гледате блокбастъра от 2004 г. на Мартин Скорсезе - "Авиаторът". В него главната роля се изпълнява от Леонардо ди Каприо, който влиза в образа на бизнес магната", гласят думите му, придружени с редица кадри на екстравагантното здание, в което ремонтите ще продължат до следващата година.

Основното стълбище, което минава над арката в преддверието, свързващо първия и втория етаж, е вдъхновено от класическия анимационен филм на "Дисни" от 1991 г. - "Красавицата и звярът", и наподобява това в замъка на принцът, превърнат в чудовище.

Дръжките на вратите в къщата са специално гравирани с инициалите на "Falcon View Crest", а сред ексцентричните придобивки във вътрешността попадат винтидж аркадна игра, изработена от 24-каратово злато в Париж, черна вана във формата на диамант, внесена от Португалия, и мраморни статуи на гладиатори.

Вместо басейн, в изпълнения с колони в йонийски стил двор, Плейн планира да направи цял плажен клуб, който ще кръсти "Лебедът". В него гостите му ще могат да намерят спасение от високите калифорнийски температури, при това с чаша студен коктейл в ръка.

Общата стойност на имота, ширещ се на 14 декара, е 280 млн. Сумата неслучайно възлиза на цяло състояние, тъй като някога земята е принадлежала на легендарния Хауърд Хюз.