Ето го легендарния Иван Иванов - любимец на дамите (СНИМКИ)

Христо Мутафчиев се срещна с известния ни актьор, заснел и изиграл десетки невероятни роли

Новини
22:15 - 07 Юли 2022
16489
Ето го легендарния Иван Иванов - любимец на дамите (СНИМКИ)

Председателят на Съюза на артистите в България - Христо Мутафчиев, имаше щастие да се срещна с една от емблемите на българското кино - Иван Иванов. 70-годишният асеновградчанин беше любезен домакин на родения в Карлово доста по-млад актьор, но мястото беше нетрадационно - не в центъра на София или в градинката пред Народния театър, а край Панагюрище, където Иванов има вила.

Разбира се, двамата говориха надълго и нашироко по всевъзможни теми - от кино и театър, до политика и спорт, а Мутафчиев остана възхитен от срещата и възможността да се докосне до осанката на Иванов, който дълги години беше един от любимците на женската аудитория.

"Днес съм на гости в прекрасния дом на една огромна за мен легенда в българското кино - Иван Иванов. На табелката зад нас пише: "МЯСТО ЗА ОТДИХ ОТ КУЛТУРА".

Черпя ви с една мисъл на Иван Иванов: "Има думи. Има и празни думи".

Благодаря за топлото посрещане, Иване!", написа в социалната мрежа Христо Мутафчиев.

Къщата на Иван Иванов е в село Оборище.

Красавецът е и един от любимите актьори на легендата на българския футбол - Христо Стоичков, който винаги е твърдял, че филмът, който е на сърцето му, е "Всичко е любов". Иван Иванов изиграва още редица роли в театъра и киното, но хората го асоциират винаги с още две заглавия - "Лавина" и "Комбина".