Ето го любовното гнездо на Кобрата (Снимки)

Топ
14:18 - 20 Май 2020
24445
Ето го любовното гнездо на Кобрата (Снимки)

Любовното гнездо на Кубрат Пулев и любовницата му Розали Петрова се оказа порутена къща в София. От кадри на имота в услугата „Google street view“ се вижда, че на адреса посочен в договора за покупка, който Андреа публикува наскоро, се намира малка къща построена поне преди 80 години с изпадала мазилка и занемарен външен вид.

Вторият етаж на имота обаче е саниран и измазан, най-вероятно именно там се намират 86-те квадратни метра, на които са се разположили Кубрат и тайната му приятелка, пише LifeOnline.bg. Всъщност любовното гнездо се намира на няколко пресечки от дома на певицата.

От договора публикуван от Андреа става ясно, че любовницата се казва Розали Костадинова Петрова. По думите на Андреа Кубрат Пулев е имал паралелна връзка с нея от години. По документи тя се изживява като бизнес дама и брокер на недвижими имоти. Но всъщност - не е особено успешна като търговец на жилища. Справка в Търговския регистър показа, че 30-годишната жена е собственик на регистрирано в столичния кв. "Слатина" "Редекс Естейтс" ЕООД.

Предметът на дейност на дружеството е посредничество при сключване на сделки с недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламна, транспортна, хотелиерска дейност и друга стопанска дейност, позволена от закона.

Запознати обсъждат, че най-добрият ни боксьор имал отношения с брокерката от близо 4 години. В същото време умолявал чалгаджиийката да се сдобрят и да си имат деца.

l