Ето го новия Делян Пеевски без маска

Политика
12:20 - 15 Октомври 2021
13677
Ето го новия Делян Пеевски без маска

ДПС представи на официална церемония основните си приоритети от предизборната програма и показа всичките си водачи на листи с биографиите им. Сред тях отново е Делян Пеевски, който оглави списъка с кандидат-депутати във Велико Търново.

Той бе показан при откриването на кампанията на Движението с изцяло променена визия. Миналата седмица Пеевски се появи в ДАНС, където бе извикан да даде сведения по аферата "Пандора пейпърс" за недекларирани офшорки и още тогава бе забелязана драстична разлика в телосложението му от репортерите. Политикът обаче бе с маска.

Днес от официалната снимка за кампанията се вижда и лицето му - също променено вследствие на загубата на телесна маса. Пеевски е първенец и в листата на Движението в Благоевград. 

20 кандидати на ДПС са със средна възраст 36 г., 18 са с висше образование, двама са със средно. 

"Предлагаме отговорно, ангажирано, със самочувствие, диалог между политическите партии в името на националното съгласие. Време е да върнем националния идеал за просперираща България отново в дневния ред на обществото", каза евродепутатът и съпредседател на АЛДЕ Илхан Кючюк при откриването на кампанията.