Ето го новото кралско бебе

През ключалката
14:49 - 08 Май 2019
7107
Ето го новото кралско бебе

Принц Хари и съпругата му Меган показаха новородения си син. Бебето се роди на 6 май в 05,32 часа сутринта, но за раждането му бе съобщено чак в следобедните часове. Новороденото тежи 3,2 килограма.

Баща му - принц Хари, присъствал на раждането, за което не се съобщава къде се е случило. Според някои британски медии Меган е родила в дома си, други са на мнение, че херцогинята е била настанена в болница в Лондон заради преносването на детето си.

Хари днес се пошегува пред медиите на Острова, че малкият му наследник бил толкова добре оформен, че дори вече имал наченки на брада и мустаци. А гордата майка - 37-годишната Меган Маркъл обяви, че чувството след раждането било несравнимо. "Имам двамата най-съвършени мъже на света", каза тя. Бебенцето било много спокойно и двамата му родители се чудели откога е наследило тази черта. 

Двойката разреши на американския телевизионен канал CBS да излъчи на живо представянето на новороденото си в двореца Уиндзор, заедно с британските медии, което подразни журналистите на острова.