Ето го "наследника" на Калоян Паргов в столичното БСП

Станислав Младенов пое социалистите в район "Връбница"

Политика
14:32 - 16 Март 2022
3970
Ето го "наследника" на Калоян Паргов в столичното БСП

Станислав Младенов беше избран за председател на Районния съвет на БСП - "Връбница". На конференцията снощи той спечели с 22:15 гласа срещу Александър Симеонов. 41-годишният докторант по "Финанси" в Стопанската академия в Свищов наследява Християн Кръстев на председателския пост във "Връбница". Тъкмо от този район започна и кариерата на настоящия шеф на Градския съвет (най-голямата червена организация в страната - б.р.) Калоян Паргов. 

Станислав Младенов е завършил НГДЕК "Свети Константин Кирил Философ". Има две магистратури - "Маркетинг" в УНСС и "Финансов мениджмънт" в Стопанската академия в Свищов. Женен е и има един син.

"Благодаря от сърце за доверието, което ми гласуваха другарите от районната организация. На конференцията снощи обещах да работим много, упорито и целенасочено, за да подобрим резултатите на нашата организация на предстоящите местни избори. Работата за тях започва от днес, нямаме време за губене, каза Станислав Младенов - Предложих на членовете на БСП в района моята концепция и точен план за действие до края на 2023-та година. По този начин те имат възможност да следят и контролират за спазването на обещанията ми".

Станислав Младенов заяви също, че вярва в колективните действия, в силата на заедността и обеща работата, която предстои, да е в екип.

"Снощи поисках и прошка от всички членове в района, защото вярвам, че за успеха на една обща работа са необходими доверие, чисти отношения и другарство. И по примера на Апостола - казахме си кривиците, сега трябва да се поправим и да вървим заедно. Че за партията работим всички. Само да сме здрави!".

Идния вторник предстои Градската конференция, която трябва да избере новия шеф на столичното БСП след наказанието, наложено на Паргов от "Позитано" 20 на един от последните пленуми. Решението бе взето "на подпис".