Ето го Стоян, който закла жена си пред очите на детето им и се самоуби (СНИМКИ)

Двамата с Кристин отскоро били разведени, но продължавали да живеят заедно

Общество
11:49 - 21 Юни 2024
7791
Ето го Стоян, който закла жена си пред очите на детето им и се самоуби (СНИМКИ)

35-годишният Стоян Николов е мъжът, заклал по жесток начин майката на детето си. Твърдял, че обича Кристин, а тя искала да го напусне. Двамата от скоро били разведени, но все още живеели заедно. 

Между тях възникнал скандал и Стоян буквално превъртял. Жестоката трагедия разтърси Бургас вчера, малко след 18 часа на тел. 112 са получени няколко поредни сигнала за жена, която лежи в безпомощно състояние в парка до църквата "Света Троица" в ж. к. "Славейков". 

Малко след това идва и сигнал за втората трагедия - Стоян се хвърля от 12-ия етаж на бл. 10 в ж. к. "Славейков". Смразени от ужас свидетели на трагедията разказаха пред Флагман.бг, че мъжът не живеел в този блок. С фаталното решение той се отправил към възможно най-високото място в района. Дори звънил на домофоните на живущите, за да му отворят и да сложи край на живота си. 

Стоян и Кристин са описвани от техни познати като приятни и спокойни хора. Той бил от Айтос, но отдавна не живеел там. Момиченцето им растяло във видимо прекрасна среда, в хармония и било добре гледано и възпитавано и от двамата си родители. Нещо обаче преобърнало психиката на младия мъж.

Какво се е случило снощи, преди Стоян да съсипе живота на детето си, убивайки брутално пред очите му собствената му майка и слагайки край на своя живот, все още е предмет на разследването и се изяснява. 

Спрямо 4-годишното момиченце са предприети всички мерки за закрила. В момента се осъществява координационен механизъм между инспекторите от детската педагогическа стая, които са извършили първоначална полицейска закрила на детето и са го предали на баба му от страна на майката. 

Още на мястото на трагедията детето е показало привързаността си към нея, като се хвърлило в обятията ѝ.