Ето къде може да е Емил Боев

Братът на издирвания мъж пусна карта с предполагаемия му маршрут

Общество
18:36 - 03 Февруари 2023
17241
Ето къде може да е Емил Боев

В личния си профил Мартин Боев отправи и апел към перничани, да разпространят картата с предполагаемите следи на изчезналия преди дни Емил Боев.

Ето какво пише той:

 "Здравейте,

Имам най-логичния маршрут къде Емил е ходил през нощта петък срещу събота до момента, в който се вижда на камерите на фермата в гората - моля пернинчани за съдействие и огласяване на този маршрут, което много ще улесни комуникацията ни с хора по него - ще го огледаме хубаво просто защото нямаме друга следа в момента, а опциите започват да привършват.

Сърдечно благодаря на всички пернинчани които ни пуснаха по дворове за да огледаме дали Емил не е някъде сврян, по всички блокове за да видим дали не е някъде в мазе - времето е критично, а помощта наистина важна и ние я оценяваме напълно."

Емил Боев е обявен за общодържавно издирване. Мъжът е висок около 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. В деня на изчезването си той е бил облечен с камуфлажно яке и тъмен панталон. Столичанинът е дошъл в Перник в петък заради Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва". След това следите му се губят.