Ето как некадърна шофьорка аха да се блъсне в трамвай (СНИМКИ)

Актуални новини
19:47 - 14 Август 2020
5542
Ето как некадърна шофьорка аха да се блъсне в трамвай (СНИМКИ)

Некадърна шофьорка зад волана на лъскаво синьо ауди металик едвам не се блъсна в трамвай и едвам не предизвика катастрофа на столично кръстовище.

Снимки от неадекватното поведение на въпросната госпожа бяха публикувани във фейссбук групата "Забелязяно в София". Случката е от четвъртък следобед.


"Вчера около 16:30 ч. на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Никола Вапцаров" госпожата се опитваше да прави ляв завой и почти предизвика двойно ПТП с трамвая до нея, който засече и този пред нея, който не се вижда (от него са снимките). Трамваите стояха 10 минути, защото тя не знаеше какво да направи. При зададен въпрос защо е в насрещното се оправда, че имало и други преди нея и не знаела от къде да завие. Хилеше се и няколко пъти ни нарече луди", разказва потребителят на социалната мрежа Кристиян Кръстев.

Под поста му стотици се възмущават от неадекватното и наго поведение на шофьорката. "Поредната идиотка добила пари от някой чичак, и помислила се за мутреса...", пише потребител.

"Къде са господа милиционерите в този случай? Аааа забравих, че са мобилизирани на "барикадите" при наркоманите", коментира друг.

"Не всички са опитни шофьори, да, но явно и не всички с книжка са ходили на шофьорски курсове???? И какво значи, че предишните са дали лош пример? Има си правила за движението и е редно всеки шофьор да ги знае... Някой може да реши да кара в насрещното, това значи ли, че аз трябва да следвам този пример? Сякаш нямам глава на раменете и не мога да преценя дали е правилно или не? Докато има така мислещи хора, винаги ще е това в България", пише трети възмутен гражданин.