Ето как отслабна Цвети на Криско след раждането

Танцьорката не е кърмила нито ден дъщеря си Амая

Бюти
12:40 - 19 Ноември 2019
76315
Ето как отслабна Цвети на Криско след раждането

Цветелина Петрова отслабна за по-малко от 2 месеца след раждането на детето си. Половинката на рапъра Криско роди в края на септември, а вече се хвали с плосък корем и перфектна фигура. Lupa.bg научи каква е диетата на танцьорката.

Стюардесата се е подложила на кето диета, за да влезе по-бързо във форма. Режимът е с много ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини.

Тя представлява драстично намаляване на приема на въглехидрати и замяната им с мазнини. Това намаляване на въглехидратите поставя тялото в метаболитно състояние, наречено кетоза.

Когато тялото ти е в състояние на кетоза, то става невероятно ефективно при изгаряне на мазнини, за да си осигури енергия. Прилагането на кето диета може да доведе до значително намаляване на нивата на кръвната захар и инсулина. 

Цвети се похвали с плоския си корем

Има няколко версии на кето диета. Ето най-популярните от тях:

Стандартна кетогенна диета: Тази диета е с много ниско съдържание на въглехидрати, умерено количество протеини и високо съдържание на мазнини. Обикновено съдържа 75% мазнини, 20% протеини и само 5% въглехидрати.

Циклична кето диета: Тази диета включва периоди на хранене с по-високо съдържание на въглехидрати, като например 5 кетогенни дни, последвани от 2 дни с високо съдържание на въглехидрати.

Насочена кето диета: Тази диета ти позволява да приемаш въглехидрати когато тренираш и изгаряш повече калории.

Високо-протеинова кето диета: Подобно на стандартна кето диета, но включва повече протеини. Съотношението често е 60% мазнини, 35% протеини и 5% въглехидрати.

Диетата е рискова и не е за всеки. При този режим е възможно да имате метален вкус в устата. Цветелина въобще не е кърмила дъщеря си Амая, защото е невъзможно да спазва такава диета и да храни бебето. За танцьорката е било по-важно да си възвърне фигурата, отколкото да дари с майчино мляко бебето, издадоха от обкръжението й пред Lupa.bg.