Ето как Виктория Бекъм ще празнува 50-годишен юбилей

Дизайнерката първо искала да събе момичетата от "Спайс гърлс", но впоследствие планът отпаднал

Новини
17:55 - 13 Април 2024
5425
Ето как Виктория Бекъм ще празнува 50-годишен юбилей

Семейство Бекъм планира четиридневна феерия по случай 50-ия рожден ден на Виктория, но на нея няма да има изпълнение на Spice Girls, предава БГНЕС.

Гостите, поканени на пищната церемония, вече са получили картички с датата на празненството. Източници разказаха, че модната дизайнерка Виктория, която навършва 50 години на 17 април, се надява по време на партито да се събере отново с колежките си от групата.

Впоследствие обаче планът е отпаднал.

"Дейвид и Виктория дадоха да се разбере, че планират запомнящо се парти - но сега се оказва, че за членовете на семейството им това ще бъдат четири запомнящи се нощи. Сегашният план е, че ще има едно основно парти, но семейството и близките им приятели ще бъдат поканени да останат през цялото време. Виктория много искаше да се събере отново със Spice Girls за едно изпълнение по време на празненствата и наистина настояваше това да се случи. Вместо това тя ще се събере с момичетата поотделно по-късно този месец", сподели запознат пред "Мирър".

"Това беше разочарование - но няма съмнение, че празненствата за рождения ѝ ден ще бъдат абсолютно невероятни."

През 2024 г. двойката ще отбележи и сребърната годишнина от сватбата им. Но въпреки че картичките с датата вече са изпратени, стана ясно, че Виктория и Дейвид трудно намират място за празненството. Техният екип работи върху списък с възможности, които да обмислят.