Ето кой говори на ясновидката на Берлускони

Теодора Стефанова предрича запалването на Партийния дом в София, казва на Берлускони, че ще стане премиер на Италия, съобщава за атентатите на 11 септември и падането на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк

Новини
12:00 - 04 Ноември 2023
10098
Ето кой говори на ясновидката на Берлускони

В средата на 80-те години на миналия век катастрофа след бурна нощ в една от социалистическите перли на туризма - „Албена”, преобръща живота на Теодора Стефанова, наричана още ясновидката на Силвио Берлускони. След 18 дни в кома тя се връща към живота. Но не сама. Един метален глас, който тя нарича "Унилсън от планетата Ванфим" е нещо, без което не може да живее вече 39 години.

Че ще се събуди различна предсказва и петричката пророчица Ванга, при която майката на Теодора отива докато тя е в кома. Научили за дарбата ѝ, службите в България я викат на разпит. Без грам съмнение обаче подхожда социалистическият елит, който отваря широко вратите на домовете си за бъдещето. Следва и среща с първия в държавата Тодор Живков.

В началото на 90-те Теодора Стефанова се озовава в Италия. В началото прави консултации на българите в Милано, но успоредно с това започва работа в дома на богата и влиятелна италианка. Там един ден тя среща майката на бъдещия премиер на Италия Силвио Берлускони – синьора Роза. Среща, която ѝ дава нов живот – лични срещи с Берлускони, разговори с италианския елит, участия в телевизионни предавания, в които тя прави прогнози и за футболното калчо.

Прогнозите, с които най-много се гордее, са запалването на Партийния дом в София, това, че казва на Берлускони, че ще стане премиер на Италия, атентатите на 11 септември и падането на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

Сега тя е в България, за да представи пореден тираж на последната си книга „Осмото чувство” – а това е чувството, което ще ни даде извънземният разум. 

В интервю по НОВА Теодора говори за пътя ѝ дотук, за срещите с някои от най-известните хора на планетата, за това дали изкуственият интелект ще „убие” човека, кога ще бъде намерен лек за рака и какво ще се случи с войните в Украйна и Израел.