Ето кой измисли скандалните плакати на ПП-ДБ

Според Георги Кадиев с кампанията на "Промяната" се занимавала базираната в Киев пиар компания WoodenHorse Strategies

Политика
12:10 - 30 Май 2024
7939
Ето кой измисли скандалните плакати на ПП-ДБ

Браян Мъфорд

Вече е ясно кой е "гениалният" автор на скандалните билбордове на ПП-ДБ, които заляха София и страната. Разкри го бившият зам.-финансов министър и настоящ кандидат-депутат Георги Кадиев.

Според него въпросното лице е Браян Мъфорд. 

"Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе. Мислите, че забравихме?", 

пише на своята фейсбук страница Кадиев. 

Ето какво оше казва той в своя пост в социалната мрежа: 

Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе.
Мислите, че забравихме?
Глупости.

И сте платили "кеш" на някаква базирана в Киев американска ПР компания WoodenHorse Strategies, които са ви налъгали, че каквото работи в Украйна, работи и тук. На всичкото отгоре тази компания е свързана с Републиканската партия в САЩ. Нали бяхте демократи?

Отвратително е.
Дори не разбирате как разрушихте всичко. Излъгахте протеста, изпрахте Борисов и Пеевски, сега вкарвате всички в л.йната с прасетата.

Ще си платите на 9 юни. Лошото е, че и всички нормални хора в България ще си платят. Работите за отвратителните, не за отвратените.