Ето кои са участниците в 12-я сезон на "Като две капки вода"

Иво Аръков, Християна Лоизу, Владимир Зомбори, Мария, Наско от Б.Т.Р., Елена Атанасова, Джулиана Гани ще се състезават за титлата най-добър имитатор

Шоу
20:25 - 19 Февруари 2024 (обновена)
42238
Ето кои са участниците в 12-я сезон на "Като две капки вода"

Актьорът Иво Аръков бе представен пръв в новия 12-и сезон на шоуто "Като две капки вода". Той запали сцената с танци, добро настроение и харизма в обувките на поп сензацията Питбул и неговия тройно платинен сингъл - “Fireball”!

След впечатляващото благотворително шоу „Като две капки вода за всяко дете“, тази вечер под светлините на прожекторите излизат новите 8 претендента за титлата „Най-добър имитатор“.

След хитовите 11 сезона, 11 шампиона и цели 148 живи предавания, най-успешното развлекателно предаване в историята на българската телевизия посреща новите звезди, които ще представят своите запомнящи се имитации.

След невероятното и запомнящо се приземяване, Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро откриха новия 12 сезон на шоуто. Неповторимите водещи, с неподражаемото си чувство за хумор, ще отведат зрителите и участниците на най-очакваното и уникално музикално приключение. Кой ще стане 12-ти шампион ще разберем в шоуто, което започва сега.

Тази вечер за първи път към експертното жури в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов се присъединява и звездата на българския поп – емблематичният Любо Киров. Четиримата ще имат предизвикателната задача да оценяват визуалните и вокални превъплъщения на звездите.

В 12-я сезон на „Като две капки вода“ Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владимир Михайлов. Той ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите.

Певицата Християна Лоизу се опита да покаже сериозни вокални данни с избора си да влезе в обувките на канадската певица Селин Дион изпълнявайки баладата "It's All Coming Back to Me Now".

Песента е написана от Джим Стаймън в опит да създаде най-страстната и романтична песен, като самият той признава, че се е вдъхновил от романа на Емили Бронте „Брулени хълмове“. Въпреки че в гласа на Християна има повече слънце, ще и се наложи да разкрие тъмната страна на любовта.

„Страхувам се от мъжките образи, защото гласът ми е висок и чист. Избрах си за първи образ Селин Дион и много я гледах и репетирах“, сподели Християна Лоизу.

Тази вечер на сцената излepe още един обичан актьор с безброй успешни роли и нетипична фамилия с корени от Австро-Унгария - Владимир Зомбори. Той се превърна в любимеца си, носител на 10 награди “Грами” - Джъстин Тимбърлейк и изпълни енергичния поп хит “SexyBack”. 

Следваща на сцената излезе звездата на попфолк музиката у нас - Мария, на която се падна нелеката задача да се превъплъти в певицата с уникални гласови възможности Eleni Foureira. Мария изпълни песента „Fuego”, с която гръцката певица и танцьорка представи Кипър на Евровизия 2018 г. Кипърската богиня Eleni направи фурор с участието си, а песента й се превърна в абсолютен хит.


Атанас Пенев или както всички го познаваме - Наско от Б.Т.Р. също влиза в "Като две капки вода". Той избра песен, която винаги е била в неговото сърце - “Livin' on the Edge” и рок легендите от Aerosmith. До него за първата му имитация застана и цялата банда Б.Т.Р.

Една от най-любимите сатирични актриси, позната на зрителите като Марианчето от сериала на Нова телевизия - “All Inclusive” – Елена Атанасова предизвика музикалните си умения и спечели публиката и журито с комедийния си талант.

Актрисата от Сатиричния театър изпълни песента “So What” на американската поп и рок изпълнителка Алиша Бет Мур или позната с псевдонима PINK. Елена използва актьорския си талант, за да наподоби екстравагантната външност и наперено излъчване на винаги пълната с енергия певица.

Тя е модел, реалити звезда и инфлуенсър. Тя е “Best erotic model”, “Мис Силикон” и “Мис Тунинг”, дипломиран с отличие. Тя е Джулиана Гани. 

За първия лайф на сезон тя избра да се преобрази в майката на попфолка - Тони Дачева и турбо хита от 1995 г. - “Шоколади бонбони”.

Най-възрастният участник в “Като две капки вода” Панайот Панайотов, печелил в две поредни години конкурса “Златният Орфей” показа, че за музиката и изкуството възраст няма. Певецът, изпълнил едни от най-големите и вечни песни като “Обич”, “Шопкиня”, “Здравей, обич моя” и много други, не се затрудни да се преобрази в легендата Сър Том Джоунс, за да зареди зрителите с много настроение с един от най-големите хитове на певеца “I’ll Never Fall In Love Again”.

Джоунс е смятан за един от най-великите певци на всички времена, с мощен глас, продал над 100 милиона плочи и получил множество награди, включително ценното рицарско звание, присъдено му от кралица Елизабет II през 2006 г.

“Ще вляза в ролята си и ще се отпусна, въпреки че все още ми е тегаво. Искам да събудя публиката с песента на Том Джоунс”, каза Панчо - момчето, което говори с морето.