Ето кой ще изиграе Род Стюарт в биографичен филм

Топ
21:26 - 18 Май 2020
2373
Ето кой ще изиграе Род Стюарт в биографичен филм

Легендарното лошо момче на Великобритания Род Стюарт се оказа значително подготвен по темата за евентуален биографичен филм за живота и кариерата му по подобие на лентите за колегите му Елтън Джон (Rocketman) и Фреди Меркюри („Бохемска рапсодия“).

Изпълнителят на Sailing дори вече е избрал, кой да е актьорът, който да го изиграе в подобен проект. Това е Рис Ифанс отбелязал се с роли в блокбастърите „Нотинг Хил“ и „Хари Потър“. По-важното обаче – бил е гадже на дъщерята на Стюарт – Кимбърли.

„Рис е много добра идея. Но трябва да направи нещо с прическата си" намигна музикантът, всеизвестен с неподражаемата си щръкнала коса, в интервю за BBC Radio 2. Освен актьорски, Ифанс има и музикален опит и дори е основател на уелската банда Super Furry Animals.

Род Стюарт добави, че иска 14-годишният му син Аластър да изиграе младото му Аз, защото намира невероятна външна прилика между двамата.

"Ако не се случи подобен филм няма значение, но бих бил поласкан от биографична лента за мен. Филмът за Фреди Меркюри беше толкова добър. Беше истински рокендрол. Ще е трудно да се направи нещо по-добро, но бих се постарал" - заяви още Стюарт.