Ето коя е новата „Мисис България 2021“

34-годишната Станислава Василева от град Раднево е новата носителка на титлата

Новини
15:08 - 01 Ноември 2021
7881
Ето коя е новата „Мисис България 2021“

Станислава Василева от град Радиево стана красавицата, която грабна титлата „Мисис България 2021“. Омъжената българка има двама синове - Тодор и Георги, както и семеен бизнес в сферата на земеделието.

„Сбъднах мечтата си! Чувството да носиш короната на Мисис България Вселена е неописуемо! Благодаря на хората, които повярваха в мен! На първо място на моето семейство – моята опора и най-силна подкрепа! На дизайнера на роклите ми София Борисова, на гримьора ми Христина Герасимова и на фризьора ми Ренета Георгиева. Не на последно място благодаря на организаторите за възможността да се включа в изживяването!“, каза минути след коронясването си Станислава Василева.

Тя допълни, че това, което обединява всички участнички е не просто красотата, а и желанието да бъдат посланици на доброто и да застават зад редица каузи. Все още не е ясно къде ще се проведе и световната надпревара, на която радневката ще представя България.

Активно се занимава със спорт и обича да пътува, стана ясно на събитието, което се проведе сред 420 кандидати за короната на предварителния кастинг.

Специална комисия определи 14-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe“, „Мисис България Еurоре“, „Мисис България World“, ,,Мисис България lnternational“.

Бяха избрани и техни подгластнички. В първи и трети тур участничките излязоха с официални тоалети. Във втори тyp всяко от момичетата имаше право да доведе свой близък, който да увери журито в нейните качества. За победителката Станислава Василева на сцената излязоха съпругът и единият й син.