Ето я Димитрина, удавила се в Гребния канал

Младата жена е била фенка на екстремните спортове

Топ
14:13 - 27 Януари 2020
6409
Ето я Димитрина, удавила се в Гребния канал

"Дима беше жена с много силен характер. Никога не е показвала, че е в депресия или че има някакъв проблем. Не вярваме сама да е сложила край на живота си. По-скоро е нещастен случай" коментираха за TrafficNews приятели на 28-годишната Димитрина Манджукова, която днес сутринта бе открита мъртва в Гребния канал в Пловдив.

Трупът на момичето бе открит от патрул на Общинска охрана и изваден от водолази от Гражданска защита. При първоначалният оглед не са открити следи от насилие. Полицията ще търси свидетели за инцидента с Димитрина. Също така трябва да бъде уточнен часа на смъртта.

Едно от предположенията на водолазите е, че момичето е паднало или скочило от моста, а течението е повлякло тялото в посока хангарите. 

Димитрина Манджукова е родом от Смолян, учила е в Техническия университет в столицата. След това се е преместила да живее в Пловдив. "Беше много умна и принципна. Отстояваше мнението си, харескваше екстремните спортове. Караше лонг борд и сноуборд", разказват нейни познати. Те недоумяват какво се е случило с приятелката им. Предполагат, че е станала жертва на нещастен случай. "Може да е загубила съзнание и да е паднала" предполагат приятелите й.