Ето я красивата курсантка Микаела , която се простреля с Калашников

Цял Калофер се моли за живота на момичето

Актуални новини
10:38 - 09 Април 2019
17079
Ето я красивата курсантка Микаела, която се простреля с Калашников

21-годишната Микаела Недялкова от Калофер е курсантката, която се самопростреля в Националния военен университет във Велико Търново, неофициално обявиха разследващи. Момичето е изключително красиво, както е видно от фотосите му в социалните мрежи. В родния й град родителите, близките и приятелите й се молят със сълзи на очи Микаела да оцелее и да се възстанови.

Девойката се простреля в гърдите, докато почистваше зачисления й автомат "Калашников". За щастие не са засегнати сърцето и важни артерии. "Микаела е много добро дете, прекрасно. Много е възпитана, навсякъде и във в всичко е първа. Родителите й са разведени, но момичето живееше и при двамата в Калофер, преди да стане студентка. До скоро имаше приятел, разделиха се", твърдят близки до семейството.

Микаела е второкурсничка в университета. Последната информация след инцидента беше, че е в стабилно състояние, но с опасност за живота. От великотърновската болница Микаела беше транспортирана с военния "Спартан" във ВМА. Към момента няма яснота какво е точно състоянието й и дали се подобрява.