Ето я Лили Иванова като младоженка

Новини
16:45 - 21 Октомври 2020
30995
Ето я Лили Иванова като младоженка

Лили Иванова отново наелектризира феновете като пусна поредна снимка от младостта си, на която е с ултракъса рокля, разкриваща перфектните й крака. На фотото тя грее от щастие и е суперсекси. Снимката, датирана от началото на 70-те години, е от периода, в който певицата е със съпруг номер 3 Янчо Таков, син на комунистическия лидер Пеко Таков и пръв приятел на Иван Славков.

Лили през 1973/74 г.

Двамата с Лили официално си казват "Да" на 4 февруари 1973 година, 3 дни преди да отлетят за Чили, където звездата гостува на прочутия фестивал "Виня дел Мар". Говори се, че именно преди медената седмица в Южна Америка, Янчо Таков урежда смяната на ЕГН-то и новия й паспорт и певицата успешно се разделя с три години от рождената си възраст. 

Когато пристигат в курорта, меломаните освиркват Лили, защото заради фамилията я мислят за рускиня. Когато българката излиза на сцената, 25 000 крещят: "Вън, комунистическа кучка". "Ако бяха я докопали, щяха да я разкъсат", спомня си приживе Генко Генов, бащата на Златния Орфей, който също е в нашата делегация тогава.

Пак той разкрива, че Лили проявила изумително хладнокръвие - стиснала юмруци и започнала с великите си хитове "Камино", "Панаири", "Ти сън ли си". Още след втората песен започват овациите, а накрая Лили си тръгва с наградата за изключително артистично майсторство, пише Галерия.