Ето я любовницата, която развали брака на Мисис Баба

Нещо за четене
12:37 - 11 Януари 2021
18190
Ето я любовницата, която развали брака на Мисис Баба

2021-ва година започна с развод на носителката на титлата "Мисис Баба" Доника Василева. Блондинката хвърли бомбата, че съпругът й Стойно Чачов - бивш кмет на Стрелча, й е изневерявал системно. Блондинката писа, че в продължение на 4 г. е живяла в заблуда и е била използвана за параван, за да може партньорът ѝ да гради имидж на нормален семеен мъж, докато през цялото време, в което са били заедно, той всъщност е имал паралелни връзки. Дони качи чатове на мъжа си с други жени, като единствено спомена инициалите на една от любовниците му – Н.Ф. Lupa.bg научи, че жената се казва Неделка Фингарова, която е била зам.-кмет на Стрелча.

Неделка

Неделка също е омъжена и е слагала рога на половинката си с похотливия кмет. Покрай честите си работни срещи и командировки Чачов и Нели се залюбили, а Дони ги хваща благодарение на многобройните им съобщения в чата.

„Искам да се гушкаме и говорим… Готов съм за консумация“, пише на своята заместничка кметът на Стрелча малко преди двамата да се срещнат на романтичен уикенд в Старосел.

Фингарова дори е имала подозрения за бременност

От чата помежду им дори става ясно, че Фингарова е имала подозрения за бременност. Нели споделя на Чачов, че й закъснява и дори има симптомите. Оказва се, че Чачов е имал няколко паралелни връзки и Нели Фингарова далеч не е единствената.

„Живяла съм 4 години в пълна заблуда. Съвсем случайно дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!“, разказва наранената миска.

Дони Василева и Чачов се женят през 2017-а. Година по-рано блондинката е провъзгласена за най-красивата жена в конкурса „Мисис Баба Вселена 2016“. Запознава се с кмета на Стрелча, който е с 6 години по-млад от нея, покрай служебни въпроси. Три месеца по-късно той й предлага брак. „Днес усещането е за пълнота, за осъзнат избор, за сигурност“, сподели преди време Дони Василева.