Ето я любовницата на палавия Сашко Кадиев

Нещо за четене
12:45 - 10 Май 2021
7746
Ето я любовницата на палавия Сашко Кадиев

Сашо Кадиев и новата му изгора Ивелина Чоева имат общ фотос още от началото на връзката им. Красавицата е създала безплатно мобилно приложение за жени и деца - жертви на домашно насилие. Водещият на "Преди обед" се е включил в каузата на изгората си, но когато е направил това никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март миналата година двамата са застанали прегърнати пред обектива в специална фотосесия за популяризирането на приложението.

"Насилието трябва да спре! Мъже, бъдете нежни, разбиращи, любящи. Жените са единственото красиво и любящо в живота ни. Те са нашите майки, приятели, колеги, нашите любими. Нуждаем се от повече МЪЖЕ, които имат куража да застанат ДО жените, а не срещу ТЯХ", обявил се е тогава в подкрепа на делото на приятелката си Кадиев.

"Аз лично не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в челните места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с айти екипи, които довършиха приложението. В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо, което да бъде полезно не само на жертвите, но и на техни приятели.

Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване", разказва приятелката на Кадиев в специално заснето видео за "Forbes".