Ето я майката, заклала двете си деца в Сандански

Новини
20:04 - 19 Ноември 2020
17908
Ето я майката, заклала двете си деца в Сандански

Появиха се първи снимки на майката от Сандански, заподозряна, че е заклала двете си деца - момиценце 3 и момче на 5-годишна възраст. Жената е на 32 г., казва се Красимира Дунева. Все още от МВР не съобщават по официален ред данни за ужасяващия крими инцидент.

Майката от Сандански, която днес късно следобед закла с кухненски нож двете си невръстни деца на 5 и 3 г., е извършила тежкото престъпление, за да накаже мъжа си Георги Трайков. Двамата са в процес на развод.

Детеубийцата Красимира Дунева. Снимката е от 2015 г.

Детеубийцата решила да накаже мъжа си за решението му да я напусне, като ликвидира собствените си деца.

Сигнал за кървавото престъпление е подаден на тел. 112 в 18:25 часа за намерени мъртви две деца в къща в центъра на Сандански, под пл. „България“. Сигналът е подаден от родителите на Георги Трайков.

Заподозряната за кървавото престъпление Красимира Дунева е завършила УНСС, в миналото е работила в Изпълнителна агенция "Железопътна администрация". Макар дълго време да е била безработна, на семейството не са липсвали пари, тъй като съпругът Георги припечелвал добре. Напоследък двамата често се карали, като според техни съседи Георги имал паралелна интимна връзка. Неотдавна той поискал да се разведе с жена си.