ЕТО Я: Новата на Юксел - наборка на дъщеря му

Смуглата сексбомба Венцислава се фръцка с чанта „Ермес Биркин“, чиято цена започва от 15 хиляди долара

Шоу
21:26 - 01 Август 2024
4009
ЕТО Я: Новата на Юксел - наборка на дъщеря му

Новата изгора на Юксел Кадриев се казва Венцислава и въпреки, че е горе-долу на годините на дъщерята на водещия, двамата са неразделни напоследък. Двамата бяха засечени на разходка из София, а в ръката си смуглата красавица носеше чанта от френския моден бранд „Ив Сен Лоран“ за  2300 евро.

Това не е единствената скъпа придобивка на хубавицата. Любимата на Юксел може да се похвали с доста скъп и луксозен вкус. Бижутата, които най-често носи, са обеци и гривни на „Ван Клиф“, струващи няколко десетки хиляди долара, а на колекцията ѝ от чанти може да завиди всяка родна знаменитост. Венцислава е притежателка на изключително рядката и скъпа чанта „Ермес Биркин“, чиято цена започва от 15 хиляди долара и е недостъпна за обикновените хора.

С какво се занимава новото гадже на Юксел, не е известно, но определено може да си позволи живот като на принцеса. Двамата често пътуват, а преди дни заедно покориха връх Мусала, но в социалните мрежи си качиха снимки поотделно.


Двойката се носи из София в тон

Дали Юксел Кадриев най-накрая е открил истинското щастие и любовта в лицето на младата Венцислава, все още не е известно. Заради поредицата от неуспешни връзки тв водещият зорко пази новата си изгора от публичното пространство. Припомняме ви, че той имаше няколко сериозни любовни афери. Голямата звезда на Би Ти Ви, който е на 51 години, преживя скандален развод с оперната певица Бонка Георгиева-Ласло, която го обвини в хомосексуализъм, та трябваше Евгени Минчев да го оправдава в съда.

След това се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова, която бе със 7 години по-голяма от него. Любовта им приключи трагично, когато рак погуби бизнесдамата. Последната му известна половинка бе гъркинята Мария. В продължение на година и половина водещият имаше тайна връзка с нея и всяка седмица пътуваше до Солун, където живееше неговата изгора, но и там нещата приключиха.




Брюнетката притежава огромна колекция от скъпи чанти




Замечтаната Венцислава вероятно е прочела някое стихотворение от Юксел

СНИМКИ: "Ретро"