Ето я таверната на ВИП българите в Гърция (СНИМКИ)

Пътешествие
11:00 - 05 Октомври 2020
16711
Ето я таверната на ВИП българите в Гърция (СНИМКИ)

Ето я любимата гръцка кръчма на българите от сой. Ако се чудите какво може да събере на една маса Сергей Станишев, Милен Велчев и Катето Евро, отговорът е лесен - добрата храна.

На втория ръкав на Халкидическия полуостров в Гърция има един ресторант, който е популярен сред всички известни, а и не толкова известни българи, пише Nbox.bg.

Рибна таверна „Панос“ е любимият ресторант на всички нашенци, които посещават Ситония. Собственикът пък Димитрис е човек, който обича България и е свързан с нашата страна.

Преди години Димитрис завършва Националната спортна академия с профил щанги. Ресторантьорът говори български, дори жената, с която живее на семейни начала, е нашенка.

Димитрис днес има проспериращ бизнес в Ситония като собственик на семеен хотел в Неа Мармарис, както и на най-хубавата рибна таверна в околията. „Панос“ се намира на 10-ина километра извън Неа Мармарис на самия бряг на морето с изглед към първия ръкав Касандра.

За удобство на заможните си клиенти Димитрис е направил специален кей, на който баровците могат да акостират с лодките си за разгулен обяд. Тъй като таверната е изключително популярна сред сънародниците ни, ваканцуващи в Гърция, голяма част от персонала също са българи.

Сред популярните гости на рибната таверна са Милен Велчев, Сергей Станишев и съпругата му Моника, Наско Сираков и Илияна Раева, Емил Костадинов, бившият земеделски министър Мирослав Найденов, Катето Евро и синът и Александър, футболният бос на Славия Венци Стефанов, Весела Лечева и брат й Дидо, хазартният бос Коко Динев, певицата Глория и нейната бивша половинка Йордан Джермански, бившият вътрешен министър Богомил Бонев и съпругата му Нона Йотова, както и вечно плачещият за щяло и нещяло Тити Папазов.