Ето я убитата Милена от Костенец

МВР издирва Стоян Зайков за жестокото престъпление

Крими
17:50 - 10 Май 2019 (обновена)
5005
Ето я убитата Милена от Костенец

Любовен триъгълник е в основата на жестокото убийство на 38-годишната Милена Шишкова в Костенец, сочат данните на разследването досега. МВР официално съобщи, че издирва 43-годишния Стоян Георгиев Зайков от Костенец във връзка с разследване на жестокото престъпление и пусна негова снимка.

Хората, които разпознават издирвания и имат информация къде може да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, допълват от полицията.

Трупът на Милена е открит от сина й, който е на 14 г. През нощта тя и Стоян, с когото са живяли на семейни начала се скарали за пореден път, вероятно заради мъж, с когото тя е била близка. Сутринта детето видяло кръв в една от стаите на къщата, но там ги нямало нито Милена, нито Стоян. Момчето намерило трупа на майка си близо до дома им.  

"Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Не мога да повярвам, че вече те няма", написа сестрата на жертвата във фейсбук часове след убийството. 

Милена Шишкова е родена и израснала в Костенец. Освен траурна агенция е имала и фризьорски салон в градчето до София.