Eто я жената на Христо Иванов

Йорданка Иванова също е адвокат, избягва публичността

Новини
20:15 - 22 Юли 2021
118410
Eто я жената на Христо Иванов

За дългогодишната си политическа кариера Христо Иванов нито веднъж не се е появил на публично мероприятие със свята съпруга и майка на двете му деца - Йорданка. За жената до лидера на "Да, България" информацията е съвсем оскъдна, а нейни снимки липсват дори в социалните мрежи, пише в. "Ретро".

Христо Иванов е безразличен към Антоанета Цонева, защото си има красива съпруга

Оказва се, че Йорданка е негова колежка по професия и образование и в момента е действащ адвокат. Тя е лектор и към частен център за обучение и квалификация в София, където е публикувана профсионалната й биография: https://lsts.research.vub.be/en/yordanka-ivanova

От нея става видно, че Йорданка Иванова практикува в областта на прилагане на правото на Европейския съюз в областта на дигитализацията и информационната сигурност. В момента половинката на Христо Иванов е и докторант по право в Софийския университет с дисертация на тема, свързана с Общия регламент за защита на личните данни.

Христо Иванов никога до този момент не е показвал съпругата си. Това е избор на самата Йорданка, която гради самостоятелна кариера и отглежда двете им деца.