Ето защо Динев заряза годеницата си

През ключалката
15:54 - 14 Ноември 2019
12272
Ето защо Динев заряза годеницата си

Милионерският наследник Иван Динев заряза актрисата от спрения сериал "София ден и нощ" Петя Стоянова, но двамата запазиха в тайна причината за разлъката. Изтъкнаха баналната - несходство в характерите. Lupa.bg научи, че Петя, която доби популярност в светските среди като Пенелопе, е кръшнала на милионера и това е сложило точка в отношенията им.

По-малко от година издържа годежът между двамата. Сексапилната брюнетка каза "да" на Динев през ноември 2018 година, а година по късно всичко между тях остана в историята. По думите на чернокосата моделка окончателният разрив в отношенията между двамата настъпил през октомври. 

Откакто Пенелопе е сама, тя не спира да публикува чисто голи фотоси и да провокира мъжкото внимание. Снимките й стават все по-предизвикателни и показващи изваяните й форми, отбелязват последователите й. На една от последните например Стоянова е съвсем голо и с готварски ръкавици, с които леко се е прикрила. Към фотоса красавицата е написала "мама е сготвила нещо специално за теб". Кой е щастливецът и дали има нов мъж на хоризонта остава загадка.

На друга снимка Петя-Пенелопе без особено свян показва сочни задни части, а на трета - пищно деколте. С провокативните и секси снимки явно моделката постига успех, тъй като рекламира различни продукти, а през останалото време ходи на уроци по испански език и тренировки по бокс. Петя вече е изритана от управата и рекламата на скъпия семеен ресторант в Свети Влас, каквото правеше заедно с бившия си годеник. 

Динев-младши пък вече може да се похвали с ново гадже, с което е засичан неведнъж по заведенията в страната.