Ето! Жената на Гонзо стана... учителка

Тя ще работи със съпругата на друг бивш футболист Мариян Христов - Диана

Спорт
12:02 - 05 Януари 2024
4494
Ето! Жената на Гонзо стана... учителка

Съпругата на легендата на Левски Георги Иванов - Мариета, започна работа. След дълги години, посветени на семейството, жената на Гонзо намери своето поприще като детска учителка. Мариета работи като възпитател от известно време, насам.

Тя е част от екипа на частната детска градина на съпругата на друг бивш футболист Мариян Христов - Диана. Образователното заведение се намира в Драгалевци. Направено е по немски модел, тъй като бившият халф и половинката му дълги години живяха в Германия.

Управител е самата Диана Христова. Мариета е представена на сайта като част от екипа й. Жената на Гонзо е възпитател. Децата в градината са от 12-месечни в ясла до 6-го-дишни в предучилищна група. Диана и половинката на Иванов са приятелки от години. Те се движат в една компания с няколко други футболни съпруги - Десислава (на Димитър Иванков), Мирела (на Станимир Стоилов), Теодора (на Цанко Цветанов), Ирина (на Захари Сираков) и др.

Затова не е изненадващо, че Мариета работи именно при жената на Мариян Христов. Половинката на Гонзо винаги е страняла от светлините на прожекторите. Въпреки всички слухове за негови изневери двамата остават семейство и до днес.

Макар и да е имало период, в който са живеели разделени. Това разкри самата Мариета преди време в едно от малкото си появявания - в „Търси се“, посветено на Гонзо. Там двамата споделиха, че бракът им се крепи на големи компромиси заради отсъствията му.

„Винаги ми е показвал загрижеността си и обичта, макар и без романтика“, каза тогава Мариета. Гонзо призна, че е изградил доверие и живее в синхрон със съпругата си. „Семейството е пристан за мен, там са хората, които ме обичат и на които аз връщам тази обич“ обясни Иванов. Той и Мариета се познават от деца. Стават гаджета на 17 години, а на 14 март 1999-а се женят.