Ева Лонгория режисира „Защо жените убиват“

Нещо за четене
08:56 - 20 Юни 2021
3510
Ева Лонгория режисира „Защо жените убиват“

Актрисата Ева Лонгория се събра със създателя на култовия сериал „Отчаяни съпруги“ Марк Чери. За съжаление, не става въпрос за подновяване на поредицата, а за работа по друг добър проект на сценариста - „Защо жените убиват“.

Екранната Габриел Солис се похвали, че е седнала на режисьорския стол за един от епизодите на втори сезон. Това издаде самата тя в социалните мрежи.

„Много се вълнувам, че имах шанса да режисирам епизод от новия сериал на приятелия ми Марк Чери. Беше много забавно и всички са невероятни“, написа в Инстаграм красавицата.

Наскоро Чери издаде, че всъщност една от главните роли в новия сезон на антологията е била написана специално за Логория. Тя обаче вече имала поет друг ангажимент и предложила на Чери да прослуша колежката й Лана Парила, която се прочу с участието си в „Имало едно време“. В крайна сметка Парила очарова екипа и се разхожда в токчетата на Рита във втори сезон на „Защо жените убиват“, чиято премиера се състоя преди дни.

Актуалните епизоди ни връщат в 1949 година и „изследват какво означава да си красив, какъв си зад лъскавата фасада, която показваш на света, какви са последиците от това обществото да те игнорира и докъде би стигнала една жена, за да бъде приета“.