Ева Веселинова и Ася Капчикова делят един мъж?

Нещо за четене
13:56 - 21 Юли 2021
5714
Ева Веселинова и Ася Капчикова делят един мъж?

Сред известните личности у нас има две млади майки, които упорито крият кой е таткото на децата им. Ева Веселинова и Ася Капчикова не искат да разкрият кои са бащите на бебета им. Двете млади майки не показват лицата на децата си, а още по-упорито крият кои са мъжете им. Ева и Ася са единствените популярни родителки, които не казват кои са бащите на децата им. В светските среди вече се шегуват, че е възможно да делят един общ мъж, той да е таткото на двете двойки близнаци, дочу Lupa.bg.

Най-вероятно бащата на четирите бебета не е един и същ, но пък все повече хора се бъзикат с осеменителя, който „явно може да прави само близнаци”.

Бебетата на Ася Капчикова скоро станаха на годинка. „Мис Плеймейт” пусна снимка на малчуганите си, но със скрити лица, както винаги до момента. Децата носят странните имена Ивиан и Ианик. Ако до преди 2-3 години блондинката държеше всички да знаят какво се случва в живота й, то с днешна дата личният й свят, както и семейството й са тема табу. Красавицата бяга да афишира връзката си, дома си и всичко свързано с личния й живот. Единствено си позволява да пуска по някоя и друга рекламна снимка, които й платят да промотира даден продукт.

Бившата на Криско все още крие лицата на бебетата

Според източници на Lupa.bg Ивиан и Ианик не са заченати инвитро и са еднояйчни близнаци. Таткото е млад мъж, чиято самоличност се пази в дълбока тайна.

Ева Веселинова винаги е криела личния си живот. Младата майка роди този април и също като Капчикова не разкриваше имената на децата й цели 40 дни. Борис и Стефания са вече на няколко месеца, но известната им родителка крие личицата им и особено таткото. По думите ѝ, щастливецът е млад красив и работещ българин, който я обича и уважава.

Веселинова разкри имената на близнаците си 40 дни след раждането им

За разлика от бебетата на Ася, децата на Веселинова май са заченати с инвитро процедури, тъй като опитите да зачене по естествен път не дали резултат. Причината да се стигне до тази мълва е, че бебетата са разнояйчни, което било по-характерно при бременност след намесата на асистирана репродукция.