Евгени Минчев: Златка Райкова се барна като човечето на Мишелин

Новини
13:25 - 16 Февруари 2021
4454
Евгени Минчев: Златка Райкова се барна като човечето на Мишелин

Плеймейтката Златка Райкова го раздава дизайнерка от години, но често е търпи критики. Красавицата отвръща, че ако дрехите, които създава са грозни, то защо се продават толкова добре. Дори се хвалела, че задминава вече фалиралата Мегз в най-добрите й времена.

Светският хроникьор и пиар Евгени Минчев подхвана да оплюва един от последните й тоалети, като обяви Райкова за облечена като розов броненосец.

"Когато гледам Златка Райкова облечена така, си мисля за Мишелин. Но не Мишелин, който раздава мишелиновите звезди за ресторанти а онзи, който изобразява автомобилни гуми. На подобни пластове и усет за дебелина е дрехата, избрана от Райкова. Розовото му придава още повече пухкавост, нещо като набързо пораснало бебе, на което родителите не са успели да сменят дрешката. От друга страна дрехата мяза на животното броненосец - тук виждаме многопластовост, която в природата може би спомага за защита и гъвкавост на индивида. Но Златка я носят на ръце, затова не виждам причини да се облече така", сече Минчев. "Чудя се има ли медицински причини да се носи подобен дизайн, където всичко или прилича на гардероб от космически филм или на пропукани напъни за оригиналност… Как например, бихте си обяснили горната част, имаща претенции за удобство, сексапил и е украсена с качулка, в която всяко мнение може да си свие гнездо… Бюстието ми прилича на пенсиониран калъф от седалка а ръкавите са като от униформа на огнеборец. Според мен Златка просто трябва да се съблече и да започне отначало", вихри се в коментара си Евгени.