Евгения е била удушена, после напъхана в куфар

Новини
19:09 - 13 Ноември 2021
8739
Евгения е била удушена, после напъхана в куфар

Фатална развръзка на случая с изчезналата в София 33-годишна жена. Евгения Владимирова беше обявена за издирване на 13-ти октомври. В петък полицията е открила тялото й в куфар край Перник. Основен заподозрян за убийството е съпругът й.

Мистерията около изчезването на 33-годишната жена започва да се разплита. Трупът й е бил открит в куфар във водоем край Перник.

По неофициална информация Евгения е била удушена.

Задържани и обвинени за жестокото престъпление са съпругът й и баща му. Една от версиите гласи, че престъплението е извършено от страст. 

Още от самото начало на изчезването на 33-годишната жена за полицията е било ясно, че Евгения Владимирова е станала жертва на престъпление.

„В периода от 14 октомври до вчера и до момента са извършени десетки процесуално-следствени действия. Проверени са всички възможни версии, за които вие и ние може да се досетим”, увери Николай Станчев, който е началник на отдел „Разследване” към СДВР.

А за изчезването на младата жена беше съобщено във Facebook на 14 октомври. Тогава версията гласеше, че Евгения е излязла от жилището си в столичния квартал „Лагера” на 13 октомври и отишла на фитнес. Мъжът й не успял да се обърне и не знаел как е облечена, пишеше в поста.

„Във вчерашния ден се намери и тялото на безследно изчезнала жена. Установи се категорично, че се касае за насилствено причинена смърт.  Открита е в околностите на град Перник”, обясни още Станчев.

„Честно казано нямам някаква версия,която да мога да кажа ,че ми се струва истинска. Общо взето всякакви неща изкоментирахме, всичко завъртяхме. Всичко, по някакви причини, изглежда невъзможно и нелогично. Не мога да кажа нищо смислено”, казва тогава съпругът Орлин пред Нова телевизия.

Вчера мъжът е арестуван за убийството на жена си. Заедно с него е задържан и баща му.

 „Към момента има три задържани лица, на които се установява съпричастността им към деянието”, обясни началникът на „Криминална полиция” Петър Петров. Третият задържан е била майката на Орлин Владимиров. На нея обаче не е повдигнато