Евгения Джаферович разказа за срещата с Анджелина Джоли

През ключалката
13:22 - 16 Октомври 2019
13203
Евгения Джаферович разказа за срещата с Анджелина Джоли

ВИП гримьорката Евгения Джаферович беше сред специалните гости на премиерата на "Господарката на злото 2". Съпругата на риалити звездата Ваня Джаферович присъства на бляскавото соаре с участието на Анджелина Джоли, Ел Фанинг и Мишел Пфайфър и дори се щракна с доскорошната половинка на Брад Пит.

Ето какво сподели тя пред камерата на NOVA малко след щастливото събитие. "Цялото преживяване беше сбъдната мечта. Много красива жена е Анджелина и разбрах, че от всички инфлуенсъри само аз съм имала щастието да се снимам с нея. Тя е като от феите във филма, а на червения килим се появи с изключително красива рокля", каза Джаферович в ефира на "Събуди се".

Жени не крие, че е фен на Джоли, но не е имала за цел да се снима непременно с нея. За снимката Джаферович казва, че "просто се случи". 

Нашенката на червения килим по нищо не отстъпва на холивудските знаменитости

"Впоследствие разбрах, че може би само аз съм успяла от всички инфлуенсъри да стигна до нея и да се снимам. Просто така се случиха нещата след края на пресконференцията. Имах възможността да отида до нея", разказва Жени.


Джаферович сподели на 10 октомври общата си снимка с Джоли и събра за много кратко хиляди харесвания и стотици коментари.