ЕВТИНДЖОС: Голата Анджела от "Биг брадър" струва $20

„Беше ми странно и дори се противях на идеята за голи снимки“, признава Ташева

Шоу
14:19 - 17 Октомври 2024
3307
ЕВТИНДЖОС: Голата Анджела от "Биг брадър" струва $20

Моделката и инфлуенсър Анджела Ташева, участничка в новия сезон на „Биг Брадър“, стана причина за поредния скандал в риалити формата. Красавицата с провокативен имидж разкри, че продава еротични снимки и видеа на платформата „Онли фенс“, където цените варират – най-горещото съдържание достига до 250 лева. Според публикация в „Галерия“ цените стартират от 20 долара и се увеличават според желанията на клиентите.

Ташева привлича вниманието на потребители на сайта не само от България, но и от страни като Сърбия, Румъния и Турция, както и от Англия. Скандалната ѝ бисексуалност също е тема на разговор, след като тя я разкри с провокация, която предизвика множество негативни реакции. Въпреки това Анджела не съжалява за своите избори.

Любопитна подробност от живота ѝ е, че в началото тя не е възнамерявала да се занимава с подобни неща. „Беше ми странно и дори се противях на идеята за голи снимки“, признава Ташева. В училище тя била една от малкото момичета, които не се поддали на модата с голи фотоси. Въпреки това, след години, тя променя възгледите си.

Решението да се включи в „Онли фенс“ идва, след като нейни профили в социалните мрежи били многократно докладвани за еротично съдържание. „Започнах да снимам видеа и осъзнах, че ми харесва“, споделя тя. Само за година Анджела се издига до една от най-популярните българки в платформата.

Кариерата ѝ в „Онли фенс“ обаче не започва просто ей така – Ташева черпи вдъхновение от друга известна гола звезда, Стефани Разсолков, която участва в „Сървайвър“. Стефани ѝ помогнала да изгради имиджа си и да привлече интерес, особено от чужденци. Въпреки че българите се „пазарят“, както коментира Анджела, разпространението на нейните кадри в интернет ѝ носи още повече печалби.

Зрителите на „Биг Брадър“ също не пропуснаха да забележат нейната близост с друг участник - Виктор от Бургас. Спекулациите за връзка между тях се засилиха, след като двамата намекнаха, че се познават от миналото, но избягват да разкриват детайли за отношенията си.