Фабрини отказал много пари, за да се махне от ЦСКА, днес минава медицински прегледи

Италианският халф си тръгна със скандал от "Армията", подписва за 3 години с Динамо Букурещ

Спорт
11:53 - 22 Август 2019
2104
Фабрини отказал много пари, за да се махне от ЦСКА, днес минава медицински прегледи

Един от най-стойностните футболисти, дошли това лято в ЦСКА - Диего Фабрини, си тръгва скоропостижно от "Армията". Италианецът се понрави на феновете на тима с отиграванията си и всички видяха в него типичния плеймейкър, който да вкара малко ред в редиците на армейците.

Уви, той си тръгна от ЦСКА със скандал, който беше замазан от ръководството на клуба - не бил титуляр, много го ритали на тренировките и в официалните срещи, съотборниците му не били на ниво, не му харесвала родната действителност... И още куп неща.

Той вече е в Румъния, където днес ще премине медицински прегледи преди да подпише официално договор с Динамо Букурещ. Контрактът на италианеца ще бъде за срок от 3 години, твърдят медиите в Румъния.

Фабрини се е разбрал с ръководството на червените за раздяла по взаимно съгласие, като се е отказал от доста пари, за да премине като свободен агент румънския гранд.

Според Digi Sport, заплатата му в Букурещ ще бъде 10 хиляди евро - доста по-малко от това, под което се подписваше в ЦСКА - 25 000 евро.