Фънки падна на колене пред Михаела Маринова (Снимки)

Нещо за четене
11:48 - 23 Март 2021
4212
Фънки падна на колене пред Михаела Маринова (Снимки)

Михаела Маринова спечели първото място за вечерта в „Като две капки вода“. Певицата буквално постави Фънки на колене след преобразяването й в немската метъл легенда и фронтмен на Accept – Удо Диркшнайдер. „Дори самият Удо би ти завидял за някои височини!“, заяви рокаджията на журито, който прегърна и поздрави Михаела.

В снощния лайф Фики се върна с пълна сила към мъжките образи, преобразявайки се в самия Том Джоунс. Едно от най-горещите парчета в историята – Sexbomb, предизвика овациите на публиката. Минути преди своята поява Фики сподели, че е получил съвети от баща си, който в началото на своята кариера е черпил вдъхновение от големия изпълнител.

„Страхотен ден! Страхотен Рафи! Направи изключително виртуозно представяне – по този начин имаше възможност да разгърнеш себе си“, сподели специалния гост в журито Тончо Токмакчиев след изпълнението на Рафи Бохосян.

От своя дом изпълнителят направи вокална имитация на Сборна формация и песента „Страхотен ден“.

Поли Генова по време на преобразяването й като поп-фолк дивата Камелия. „Луда по тебе“ припяваха Азис и Софи Маринова, които създадоха допълнително настроение по време на изпълнението.