Фейсбук и инстаграм канят абитуриентите на виртуален бал

Техномания
17:45 - 04 Май 2020
2431
Фейсбук и инстаграм канят абитуриентите на виртуален бал

Технологичният гигант фейсбук съобщи, че подготвя специална виртуална програма за всички завършващи учебни заведения тази година. На 15 май в 21:00 ч. българско време социалната мрежа и другата суперпопулярна - инстаграм, ще излъчат събитието #Graduation2020 („Дипломиране 2020“) в официалните си профили, за да помогнат на всички да отпразнуват този важен момент от живота си в условията на пандемия.

Сред личностите, които ще отправят пожелания към випуск 2020 г., са Опра Уинфри, Акуафина, Дженифър Гарнър, Лил Нас Екс, а с музикално изпълнение ще се включи Майли Сайръс. В церемонията ще се включат и представители на всички гимназии и колежи в САЩ. Тя ще бъде достъпна в платформите и след приключването ѝ.

„Тази година дипломирането ще е по-различно отпреди и несъмнено запомнящо се, именно заради това! Гордеем се със завършващите и всичко, което са постигнали – поздравления на випуск 2020“, пишат от корпорацията в изявлението си.

Чрез допълнителни инструменти, достъпни във фейсбук, всеки абитуриент ще може сам да организира своят виртуален бал  с роднини и приятели чрез лансираната тази седмица платформа "Месинджър Руумс". Инсаграм ще публикува празничен пакет от стикер, нови ефекти с добавена реалност и страница с хаштаг Graduation2020.