Фен към Алисия: Моля те, спихни ги малко тези устни!

През ключалката
15:10 - 13 Февруари 2020
11525
Фен към Алисия: Моля те, спихни ги малко тези устни!

Фолк певицата Алисия разказа за своето аналогово детство, за началото в музиката, за Марая Кери и Майкъл Джексън, за загубите и за любовта.

„Имах едно прекрасно детство. Много често през ваканциите оставах при баба ми и дядо ми на село. Карала съм колело, играла съм на криеница, на дама, на ластик. Имах детство, което повечето деца сега нямат. Мога да кажа, че определено съм сбъднала детската си мечта. Още от много малка си мечтаех да пея и да танцувам. Много често си представях, че даден предмет е микрофон и пеех с него”, призна пред Ива Софиянска - Божкова.

Феновете на изпълнителката я нападнаха жестоко за обезобразеното й лице, видя Lupa.bg. 

"Бузите й са четвъртити! Квадратна е станала! Алисия е красива и се е превърнала в КВАДРАТ С УСТНИ!","Алисия, моля те, спихни ги малко тези устни. Не казвам да го махнеш изцяло (макар че ще изглежда най добре така, но щом си го направила значи си го искала и никой няма право да ти каже да го махнеш), но поне ги намали. Изглежда грозно, а на кадрите от старите проекти изглеждаш прекрасно!","Силна 2019 за нея, но тотално обезобразена от корекции, а беше естествено красива, вече не", са само част от коментарите след интервюто на Алисия и бруталния й външен вид.