Фен на Борисов разходи татус с премиера

Хубава картинка с лидера на ГЕРБ върви между 250 и 350 лв.

Общество
16:16 - 27 Април 2019
8324
Фен на Борисов разходи татус с премиера

Мъж на видима възраст около 65 години се възползва от хубавото време в събота по обяд, за да обуе шорти и да демонстрира огромна татуировка с лика на Бойко Борисов на прасеца си в центъра на София. Фенът на премиера напазарува в магазин "Лидъл" на ул. "Раковски" и се порадва на вниманието на редките минувачи в празничния ден.

В интерес на истината възрастният мъжага имаше татуси по почти всички открити части от тялото си, така че този с Борисов почти се губеше сред многобройните плетеници и огромната жар-птица на врата му.

В последните години татуировките с лидера на ГЕРБ са доста популярни, научи Lupa.bg от специалисти в бранша. Неговият образ в цветен вариант с размера, който виждаме на снимката, излиза между 250 и 350 лева в качествено студио в столицата.

Междувременно кадърът с фена на Бойко трупа популярност в социалните мрежи, а реакциите са смесени. От обвинения в болшевшки култ кум личността до реплики като: Епа какво да си татуира, бе? Портрет на Драго Стойнев на гърба - с бялата брадичка и черните вежди ли?