Фен отново тормози Кейт Бекинсейл в дома й

Нещо за четене
11:06 - 27 Април 2020
1726
Фен отново тормози Кейт Бекинсейл в дома й

Кейт Бекинсейл е имала отново среща с преследвач през уикенда в дома си в Калифорния, в резултат на което е повикала полиция, съобщава БГНЕС.

Смята се, че 46-годишната актриса се е обадила в полицията, след като през уикенда в имота й в Брентууд, Калифорния, е бил открит неизвестен преследвач-почитател на актрисата, пише „Дейли Мейл”.

Според изданието пред дома на Бекинсейл полицаите са проверявали съдържанието на раница.

В допълнение към това, властите съобщават, че са проверили един човек на местопроизшествието, но все още не е известно дали са го арестували.

Това не е първият път, в който актрисата от „Подземен свят“ се е сблъсквала с маниак. През 2016 г. Тери Лий Реп осъществява физически контакт с Кейт на събитие в Солт Лейк Сити – докосва я по гърба и заплашва да я намушка.

По-късно същата година Реп я проследява до Хюстън, където е арестуван.

След ареста полицията заяви пред медиите: „Реп има ирационална мания към жертвата и пътува из страната, за да я тормози“.

На следващата година през 2017 г. Реп се отправя към Конвенционния център в Тампа, за да се срещне отново с Кейт, но полицията вече е нащрек и го арестува, преди той да има възможност да присъства на пресконференцията на актрисата.

Междувременно Кейт се наслаждава на карантината, която прекарва с новото си гадже – 22-годишният Гуди Грейс.

Източник, близък до Бекинсейл каза: „Тя се среща с него от началото на годината. Те се забавляват и Кейт изглежда щастлива. Възрастта му не е проблем за нея – това е просто число”.