Фен плесна по дупето секси репортерка, наказаха го за три години (ВИДЕО)

Полицията бързо издири въпросния човек и веднага му наложи въпросната санкция

Спорт
13:31 - 01 Декември 2021
3941
Фен плесна по дупето секси репортерка, наказаха го за три години (ВИДЕО)

Футболен фен получи забрана да посещава спортни събития в Италия за следващите три години, след като плесна отзад журналистка по време на нейно живо включване пред стадион. Инцидентът се случи в събота след мача Емполи - Фиорентина (2:1) от “Серия “А”. Грета Бекалия беше в ефира на “Тоскана ТВ”, когато мъж мина зад нея и я удари леко.

Полицията бързо издири въпросния човек и веднага му наложи въпросната санкция. Той се казва Андреа Серани и е запалянко на Фиорентина. Фенът даже е заплашен от това да му бъде повдигнато обвинение, а и въпросната Бекалия е амбицирана да го съди за сексуален тормоз.

Самият виновник побърза да се извини с думите, че е допуснал грешка и не е искал това да се приема като проява на сексизъм.

Критики отнесе и водещият на предаването и колега на дамата - Джорджо Микелети, който в ефир й каза да не се ядосва. В социалните мрежи хората коментираха, че по този начин той не й е оказал подкрепа и се опитва да омаловажи случилото се. По-късно от “Тоскана ТВ” обявиха, че Микелети излиза в почивка.