Фенка шашна Руши Видинлиев

Актуални новини
18:11 - 14 Април 2022
4492
Фенка шашна Руши Видинлиев

Въпреки че Руши Видинлиев вече години наред е под светлините на прожекторите и е преживявал не една и две необичайни срещи с феновете си, изглежда все още има неща, които да го изненадат в контакта с почитателите му. Особено с дамите, които са готови на всичко, за да направят впечатление на любимата си звезда, видя Lupa.bg.

Музикалните му фенове са ясни, Руши отдавна се радва на твърд електорат, който не пропуска изявите му по клубовете. По всичко личи обаче, че и актьорските му превъплъщения не оставят зрителите равнодушни. Особено най-новият му екранен образ – на младият, успешен и доста секси адвокат Мартин Касимов, в сериала „Мен не ме мислете“. Изглежда героят му привлича женското внимание не само в сюжета на поредицата, но и в реалния живот.

Наскоро Рушката сподели кадър, в който разкрива, че е имал близка среща със зрителка на сериала, която след като го видяла, започнала да вика: „Адвокат Касимооов“. Въпреки че певецът и актьор със сигурност е свикнал да го спират на улицата, но все пак с истинското му име, изглежда това, че вече го асоциират с екранния му образ, доста го е изненадало.