Фенки преследват по улицата д-р Тасев от "Откраднат живот"

Чаровният Наум Шопов засенчи баща си Христо на театрална премиера в Хасково

През ключалката
07:50 - 13 Април 2019
8673
Фенки преследват по улицата д-р Тасев от "Откраднат живот"

Наум Шопов-внук се оказа по-голяма звезда от баща си Христо Шопов и почти засенчи известния си татко на театрално събитие в Хасково. 25-годишният чаровник уважи премиерата на спектакъла "Верига от думи” на Жорди Галсеран, която се игра в петък вечерта на сцената на хасковския театър „Иван Димов”. Перфектното представяне на актьорите Христо Шопов и Гергана Данданова заслужено обра овациите на публиката, която възторжено ги аплодира дълго след края на постановката, съобщи haskovo.press.

Зрителите не пуснаха лесно актьорите да си тръгнат, тъй като искаха да си направят снимки с тях. Най-голям интерес сред по-младите почитателки обаче предизвика присъствието на сина на Христо Шопов – Наум, който бе само зрител, а не участник в постановката.

Почитателка на сексапилния младеж се снима с него на улицата


Фенки гониха младия Наум дори по улицата и го връщаха обратно във фоайето, за да се щракнат с него. Баща и син Шопови се наложи дълго да позират пред камерите, фотоапаратите и телефоните, за да се снимат с десетките си фенове и с екипа на театъра.

Баща и син Шопови се щракнаха със зрители и колеги в хасковския театър


Наум Шопов-внук стана популярен с ролята си на д-р Борис Тасев от xитoвия лекарски сериал по Нова телевизия „Oтĸpaднaт живoт”. Наум не е професионален актьор - той наскоро се дипломира като лекар и в момента специализира пластична хирургия. Във филма пък ce изявявa ĸaтo ĸopeмeн xиpypг. Секси лекарят е звезда и в социалните мрежи, където често кара дамите да плакнат очи по атлетичната му фигура, като пуска предизвикателни снимки как вае мускули във фитнеса. За разочарование на напористите си почитателки обаче Наум е сгоден за дългогодишната си приятелка Теа Минкова.

Младежът щеше да бъде тpeтo пoĸoлeниe aĸтьop, aĸo бе cлeдвaл cтъпĸитe нa cвoя дядo, на когото е кръстен, и на тaтĸo си. Ho в eдин мoмeнт peшaвa, чe иcĸa дa пoмaгa нa xopaтa и дa cтaнe дoĸтop. Макар че се насочва към медицината Наум, има участия в киното и в театъра. Затова и в "Откраднат живот" харизматичният младеж се чувства в свои води - той има опит от снимачната площадка, а и е на "ти" с медицинската терминология.


Режисьор на "Верига от думи" е Лиза Шопова - сестра на Христо Шопов. Актьорът, снимал се в холивудската супер продукция на Мел Гибсън "Страстите Христови", и Гергана Данданова се включват заедно, този път на театралната сцена, в нов и интригуващ психотрилър. Преди това двамата се снимаха в сериала "Дървото на живота".

Провокирани от една от най-популярните и успешни пиеси на Жорди Галсеран, актьорите успяват да представят по блестящ начин драматичните образи на своите герои и да подарят на публиката един вълнуващ и изпълнен с обрати психотрилър. Водени от своя богат сценичен опит, те успяват да навлязат дълбоко в най-тъмните води на човешката психика, където плуват безброй страхове, сенчести чувства и нетрансформирани травми.



На снимката горе: Наум Шопов-внук си прави
селфи с фенки на премиерата
на "Откраднат живот". Булфото