Фенове на "Маскираният певец" скочиха срещу Азис

Нещо за четене
15:04 - 21 Септември 2020
4965
Фенове на "Маскираният певец" скочиха срещу Азис

Фенове на риалити предаването "Маскираният певец" по Нова телевизия са бесни на Азис. Фолк емблемата се оказа най-дразнещата фигура в новия състав на "Маскираният певец".

Това отсъдиха не само голяма част от зрителите на шоуто, но и хора от екипа. Всички от панела, а именно певицата Алекс Раева, актьора Владо Пенев и гост-панелистите Михаела Маринова и Виктор Калев са адски възмутени от наглото поведение на чалгаря, на което очевидно не обръща внимание продуцентът Магърдич Халваджиян.

"Самозабравил се е! Държи се като все едно е фактора на факторите, а всъщност отдавна залезе и никой не се вълунва от мнението му", коментират разпалено почитатели на предаването с маски. "И това парадиране, че ще познае всичките маскирани герои в шоуто е твърде абсурдно и самозвано", обсъждат Василка, която вече втора седмица се опитва да заглуши колегите си.

Поведението му е адски невъзпитано и нагло. Не може да се имаш за звезда и да се държиш така. Все пак това не е Женския пазар и трябва да има някакво уважение към всички, които работят в този проект. Магърдич Халваджиян да вземе мерки, преди рейтинга на шоуто да се срине заради някои необуздани членове на панела.

Азис направи грозно впечатление още с появата си в първия лайв на "Маскираният певец". Тогава костинбродския славей се изтипоса на сцената по къси дънкови панталони и лице цялото омазано в тъмен макияж, който целеше да ни покаже, че има супер тен ала любимката му Бионсе. Такова облекло и визия са недопустими за национален ефир, още повече, когато претендираш, че си номер 1, а всъщност показваш, че си нещо като люлинска батка в мола. 

Азис не се спря и с фамилиарниченето в ефир. Всички имена, които хвърля като предположения за маскираните лица са му приятели или е "спал" с тях. За няма и две предавания той изброи почки всичките си дуетни половинки без Деси Слава, с която са в обтегнати отношения и очевидно не иска да й прави безплатна реклама, пише HotNews.bg.