Фенове нападнаха Наум Шопов и Теа

Двойката не спира да промотира всевъзможни неща, които самите те не вкусват

Нещо за четене
16:29 - 04 Октомври 2022
4962
Фенове нападнаха Наум Шопов и Теа

Последователите на Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова ги разкритикуваха за рекламите в профила им, които нямат край. Двойката не спира да промотира всевъзможни неща. Една от последните им реклами е на шоколад и това възмути феновете им, които ги нападнаха за предлагането на боклуци, които самите те не вкусват, видя Lupa.bg.

"Толкова време реклама на здравословни храни и навици и сега Милка. Излагате се!", "Много ви харесвам, но рекламирате неща, които са бъкани с боклуци", "Вие бихте ли дали на детето си такъв шоколад?" - гласят част от коментарите под публикацията. 

Наум Шопов е известен с това, че спазва железен режим и се хвани само с домашно приготвена здравословна храна. Годеницата му Теа също не си позволява изкушения, но не е толкова стриктна, като половинката си. Преди няколко месеца влюбените гълъбчета споделиха видео как си приготвят здравословен черен шоколад от какао и кокосово масло, а днес се опитват да убедят аудиторията си, че се тъпчат с пълния със захар и Е-та десерт. Двойката губи все по-голяма част от аудиторията си именно заради рекламите, които бълват. Всички видеа на двойката в ютюб са пълни с промоции, като двамата постоянно предоставят кодове с отстъпки за всевъзможни продукти. Те се сдобиха със смешния прякор Телешопови заради стремежа си да промотират всичко, което е възможно.