Фенове търсят Ники Михайлов да го линчуват: Перука, защо продаде мача?

130-килограмовият ритнитопковец къса джоба, мизерства с 3000 лева заплата

Спорт
17:15 - 12 Август 2022
18562
Фенове търсят Ники Михайлов да го линчуват: Перука, защо продаде мача?

Жестока вълна от агресия срещу клубната легенда Николай Михайлов се надига сред привържениците на Левски. По-крайни запалянковци на "сините" обмислят кървава саморазправа с нещастния вратар, който беше в основата на срамното отпадане от малтийския Хамрун снощи, научи Lupa.bg от свои хора в агитката.

Сред фенклубовете на столичния тим още преди злополучния мач върви конспирацията, че синът на Боби Михайлов е продал двубоя с малтийците, за да си осигури "последно 10" в края на провалената си кариера. Подкарал 35-ата си година и с тегло от поне 130 килограма, Николай няма никаква перспектива пред себе си в спортен план.

В родния Левски той играе по милост поради близкото другарство на татко си Борислав с президента Наско Сираков. Твърди се обаче, че татин Ники се разписва под символичната за професионален футболист заплата от 3000 лева, предвид финансовата криза в състава на "сините".

"Малката Перука е прибрал стотици хиляди от букмейкърите, коефициентът за успех на Хамрун беше поне 13. Да му изкараме тези пари с бой от дебелия задник", с такъв призив излезе член на прочутата нарко-фракция "София-Запад" към останалите фенове на Левски.

Николай е наясно, че трябва да се покрие и се е заключил в обятията на половинката си Николета Лозанова след мача, за да го пази тя с огромните си бомби от народната любов. Твърди се дори, че е помолил треньора Станимир Стоилов да не го включва в групата за следващия мач, за да се поразмине напрежението.