Радостта на народа потъна в Бермудския триъгълник между Беверен, Тампере и Хамрун

Сега ЦСКА да поиска отлагане на мачове... заради Левски

Топ
13:13 - 12 Август 2022
10128
Радостта на народа потъна в Бермудския триъгълник между Беверен, Тампере и Хамрун

Наглостта няма граници! Както и срамът. За Левски тези две думи означават много и са преплетени в името на клуба, станал символ на евроидиотщината и грандиозните резили. Станимир Стоилов, който преди дни заяви, че ако трябва, ще се отложи цялото първенство, за да се трасира пътят на сините към групите на Лигата на конференциите. Да, ама не!

Левски стори това, което умее най-добре - да се орезили насред "Герена" и то по възможно най-забавния за нормалната част на България. Голове в последните минути, продължения, дузпи и т.н., които обикновено препращат мислите на футболния фен към онзи кошмар в Антверпен. Но след него сините сътвориха още чутовни глупости, за да радват народа на България. Да, със сигурност Левски може и да е наричан пресилено "Отборът на народа", но радостта остава за милионите, отвъд барикадата.

На стадиона снощи беше и Божидар Искренов - Радостта на народа. Той беше награден преди началото за 60-годишния му юбилей, който беше в началото на месеца. Със сигурност Гиби се е тюхкал защо е бил толкова път от САЩ, за да присъства на такова мило посрещане и тържество, превърнало се впоследствие във фиаско. И то грандиозно!

След мача Мъри Стоилов - разказвачът на приказки, заяви гордо, че това не е най-срамната страница в историята на Левски, тъй като още в първата среща видял Хамрун Спартанс що за отбор е. Еми, добре, Мъри! Сега хасковлията, набеден за спасител и отговорен за възраждането на сините, се изгуби някъде в Бермудския триъгълник, оформен между Беверен, Тампере и Хамрун. И за тези резили е отговорен Разказвачът на приказки.

Е, поне сега вече няма да се налага да се отлагат мачове, но пък от страна на ЦСКА, на който преди това сините фенове бяха изкопали гроба срещу Сейнт Патриккс, може да го стори - да поиска отлагане на срещи в памет на Левски. за да се възстановят сините от шока, нанесен им от славните малтийци с труднопроизносимото име.

Може и да се стартира кампания за набиране на средства - нали сините са царе на тези схеми. Изпратете sms с текст "DMS мрежичка" на номер 1914, а кодът да е "евроидиот".

Жалко, че снощи не отложиха продълженията, не отложиха и дузпите, а можеха да го сторят, тъй като щяха да са си в правата. А защо УЕФА да не отложи и направо целия турнир Лига на конференциите, тъй като той вече няма да е същият без гранда от Сухата река?

Важното е, че синът на баща си, заради който беше закупена топкохвъргачка, сега ще трябва да си търси мрежички и да прочете книгата "Как се спасавят дузпи".

А сините да знаят, че Св. Хамрун не е Сейнт Патрик. Миналият четвъртък имаше много превъзбудени от една грешка в последната минута на мача срещу ирландците от Ст. Патрикс. Те дори се радваха повече на загубата на ЦСКА, отколкото на изключителния гол в последната минута срещу евроколоса Хамрун от великата футболна нация Малта. Сега истерията приключи и нещата си дойдоха на мястото, тъй като, въпреки не чак дотам добрата си игра в Дъблин, ЦСКА отново пренаписа историята и стори нещо за първи път - български отбор продължава напред в евротурнирите, след като е загубил първата среща у дома.

Добре е превъзбудените и пропускащи да си вземат редовно хапчетата да не забравят, че ЦСКА си остава завинаги евробоецът на България.

11 август ще си остане една хубава дата за нормалната част на България - ЦСКА пречупи историята, а Левски пренаписа резила в историята.

А, пускайки си поредния епизод на "Бутонките" на Томето Русев, за фон се чува "Forever" на KISS...