Левски ще връчи специален плакет на Гибона

Левски ще връчи специален плакет на Гибона

Божидар Искренов наскоро отпразнува своя 60-и рожден ден
преди 4 месеци
1255
Радостта на народа на 60!

Радостта на народа на 60!

Божидар Искренов празнува своя юбилей, Левски не го забрави
преди 4 месеци
2694